2e Pinksterdag geopend vanaf 11:00!

Was u thuis bij Aan de Kade? Haal dan Aan de Kade in huis! In verband met de Corona-crisis kunt u niet meer bij ons eten. Maar u kunt wél vanaf vrijdag 3 april van onze maaltijden genieten in uw eigen huis. We hebben namelijk een speciale 'afhaalkaart'.

Onze kaart

Voor een overzicht van onze overheerlijke en gezonde afhaalmenu’s kunt u terecht op deze pagina.

Arrangementen

Op dit moment zijn wij gesloten voor arrangementen. Wanneer de richtlijnen van de overheid het weer toelaten bent u van harte welkom bij ons voor een mooie bijeenkomst. Bel voor meer informatie:

Openingstijden

Onze afhaalmenu’s kunt u, na afspraak bij uw bestelling, ophalen op woensdag t/m zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Bel 035 208 29 18 voor uw bestelling.

Presentaties / bijeenkomsten

Aan de kade heeft tevens een aparte besloten zaal voor zakelijke presentaties of andere bijeenkomsten. De zaal is geschikt voor groepen tot ca. 50 personen. Beamer en gratis wifi beschikbaar!

Reserveren per telefoon

Klik op onderstaande knop om per telefoon te reserveren:

Reserveren via formulier

Ook kunt u via onderstaand formulier reserveren, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact en locatie

 Aan de Kade ligt aan het mooie strand van het Gooimeer. Heerlijk om even na het eten aan het water te lopen of in de zomer lekker op te frissen aan het water.

 

Contactgegevens

Zomerkade 176
1273 SR Huizen

Bel voor afhaalmenu:
035 208 2918

Emailadres:
[email protected]

Facebook

Instagram

Prijzen op de website zijn een indicatie en kunnen gewijzigd zijn. Aan deze prijzen kunnen geen rechten aan ontleend worden.